Sustinut de

Cel mai bun Espressor Philips Saeco HD8323/09


Cel mai bun Espressor Philips Saeco HD8323/09

De cand am cumparat expresorul Philips Saeco HD8323/09 este o adevarata placere sa fac cafea dimineata.
Imi place acest expresor pentru ca face o crema de cafea foarte aromata, cu un gust total aparte fata de cafeaua care e facuta la filtru.
Este usor de utilizat, are o capacitate de 2 cesti, iar deasupra aparatului se afla un loc special si util pentru asezarea acestora.

Rezervorul expressorului Philips Saeco HD8323/09 este de 1 l, suficient pentru intreaga familie si pentru realizarea unei cafele proaspete in fiecare dimineata.
Golirea filtrului, umplerea rezervorului cu apa se fac usor, iar cafeaua este gata de savurat in doar cateva minute.
Cu o putere de 950 W si o presiune de 15 bari, expressorul Philips Saeco HD8323/09 este extrasa intreaga aroma a cafelei macinate; acest aparat functioneaza cu cafea macinata.
Are un filtru special care ofera cafelei un strat cremos foarte delicios, iar dispozitivul pannarello ma ajuta sa obti un lapte spumant care il pot adauga in cafea, dupa preferinta.
Rezultatul obtinut cu expressorul Philips Saeco HD8323/09 este exact cum mi-l doresc, cremos, gustos, aromat si delicios.




Pareri PRO si CONTRA
PRO:
-materialul carcasei acestui produs Expressor Philips Saeco HD8323/09 este de foarte buna calitate, realizat de un brand de renume.
-Display-ul LED ma ajuta sa observ in ce stare e realizat produsul final.


CONTRA:
-Este putin zgomotos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu