Sustinut de

Cel mai bun tv SAMSUNG 46ES8000 review









Care este cel mai bun tv LED 3D Smart cu diagonala de peste 1 m?

"Cumpără un televizor 3D Samsung interactiv din promoţie, ȋn perioada 16 - 30 noiembrie 2012 (inclusiv) şi primeşti pe loc un Card Cadou  ȋn valoare de 2.000 lei."

Raspunsul este foarte simplu: Samsung 46ES8000.

Televizorul Samsung Slim LED TV ES8000 este un model din noua generatie de modele 2012. Samsung a adus o serie de schimbari spectaculoase televizoarelor SMART TV din acest an.
Aceste televizoare au niste facilitati de mult visate de majoritatea dintre noi:
- control vocal prin Smart Interaction
- control prin gesturi, recunoasterea fetei asigurata de Face Recognition
- Smart Content pentru sharing prin Family Story si acces AllShare Play.


Control vocal prin Smart Interaction:

Veti putea sa deschideti, inchideti si sa schimbati canalele cu ajutorul comenzilor vocale.
Daca sunteti familiari cu Siri de la Apple veti intelege cum puteti controla televizorul Samsung 46ES8000.
Aceasta tehnologie este foarte utila, reprezinta viitorul, exista zvonuri ca si Apple va dezvolta un sistem similar, insa voi puteti sa il aveti deja in casele dumneavoastra!
Singura problema e ca recunoasterea vocala este disponibila doar pentru cateva limbi, romana nefiind printre ele.

Control prin gesturi:

Cu ajutorul camerei video integrate va sunt recunoscute gesturile. Schimbati canalele, navigati pe web, vizualizati videoclipurile de pe Youtube, pozele din vacanta cu ajutorul gesturilor. De ce sa va mai luati un Kinect cand aveti deja un televizor care face tot ce vreti? Samsung 46ES8000 este cel mai bun televizor LED 3D pe care puteti sa il luati!
Cu ajutorul recunoasterii faciale nu mai trebuie sa va logati pentru a va accesa contul dvs. de SmartHub. Sistemul va logheaza automat!


Televizor inteligent cu continut si facilitati noi prin Samsung Smart Hub:


Samsung ES8000 este cu adevarat cel mai bun televizor LED 3D si pentru ca ne ofera acces la servicii noi de la Samsung: Samsung Fitness, Samsung Kids si Family Story. Samsung Fitness va ofera acces la videoclipuri cu exercitii fitness. Poate fi conectat la telefoane Samsung Android pentru a fii la curent cu exercitiile de fuga. Samsung Kids va ofera programe educative, iar Family Story prin care puteti partaja mai usor continutul video si pozele cu familia, indiferent ca sunteti pe tableta Samsung, telefonul Samsung Galaxy S3 sau la televizorul LED Samsung ES8000.

Aveti pe langa aceste facilitati si:
- web browser pentru navigare pe internet
- Youtube
- Facebook, Twitter
- Skype (inclusiv video)
- aplicatii Samsung Apps

Smart Evolution, upgrade la televizor:

Upgrade-ul nu mai este rezervat doar computerelor. Samsung a introdus o tehnologie noua Smart Evolution care va permite sa il imbunatatiti. El apare doar in 2013, deci ramane de vazut cum va fi.

Rezolutie FULL HD si functie Clear Motion 800Hz:

Prin rezolutia FULL HD de 1080p veti fi sigur de calitatea deosebita a imaginilor de pe televizor. Functia de Clear Motion va face ca imaginile in miscare sa fie foarte fine, sa nu se vada sacadare, care chiar se vede cu ochiul liber cand puneti televizorul langa un alt tv cu Hz mai putini!

Design deosebit:

Televizorul are un design foarte deosebit, elegant, rama fiind foarte subtire, nu degeaba se numeste Samsung Slim LED.

Samsung Allshare:

Prin Samsung Allshare beneficiati de conectivitate foarte usoare intre dispozitivile Samsung: telefoane precum Galaxy S2 si laptopuri de la Samsung.




Black Friday


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu