Sustinut de

Cel Mai Bun Epilator Philips HP6540/00 Review


Cel Mai Bun Epilator Philips HP6540/00




 

Folosesc Epilatorul Philips HP6540/00 de mai bine de 1 an si sunt foarte incantata de el, mai ales ca este un Epilator Philips Satinelle, nu este deloc dureros la folosire. Cu acest epilator nu mai am problema epilatului cateva saptamani, pentru ca are puterea de a scoate firul de par de sub piele intr-un mod nedureros, si asffel firul creste mai incet si mai rar. Miniepilatorul este ideal pentru zona inghinala, axiala, adica in zonele sensibile ale corpului, actionand cu delicatete si precizie. Dupa epilare, pielea ramane fina, iar firele de par se raresc cu fiecare folosire. Eeste foarte usor de utilizat, are un maner ergonomic, 2 trepte de viteze ,cap de epilare lavabil pentru a fi mai usor de curatat, dar si pentru un plus de igiena.

 Acest pachet vine cu ceva nou: miniepilatorul contine si un set de pensete pentru sprancene, asezate intr-o carcasa, cu lumina si oglinda incluse. Epilatorul Philips HP6540/00 functioneaza pe baterii, astfel poate fi purtat si in calatorii. Personal, acest epilator imi usureaza munca semnificativ, nu mai cheltuiesc bani pentru epilare la salon, sau pe alte prodese de epilat dureroase si de multe ori inutile, si intervalul de timp dintre procesele de epilare devine tot mai lung, cu fiecare folosire. 



Argumente Pro si Contra

PRO: Fiind pe baterii, poate fi usor folosit oriunde. Epilatorul Philips HP6540/00 are un design foarte placut, este compact si ocupa spatiu putin. Este foarte util pentru femeile care au o piele sensibila, pentru ca nu produce iritarea pielii. Pachetul promo contine cele 2 epilatoare foarte utile pentru o femeie si in plus,contine si acele pensete pentru sprancele, cu oglinda si lumina, ca bonus.

CONTRA: La viteza a-2-a, epilatorul Philips HP6540/00 este putin mai zgomotos. Fiind pe baterii, este posibil sa uitati bateriile acasa. Dupa epilare, nu trebuie sa ne expunem la soare sau sa folosim creme sau deodorant, pe zonele epilate, cateva ore, pentru a nu irita pielea.


 
Black Friday

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu