Sustinut de

Cea mai buna masina de facut paine Moulinex OW2000


Cea mai buna masina de facut paine: Moulinex OW2000


De ce este aceasta masina de paine cea mai buna alegere daca doriti o masina de paine de calitate la un pret bun?

De ce o masina de paine
Puteti sa va faceti paine acasa de cate ori doriti. Nu veti mai fi dependent de programul magazinelor si nu va trebui sa va multumiti cu o paine care nu este foarte proaspata.



Paine sanatoasa
Painea nu va contine E-uri si alte substante care o fac sa tina mult timp pe raftul magazinelor. Veti stii tot ce contine painea deoarece dvs. veti pune toate ingredientele in ea.

Gust delicios
Va spun sincer, gustul unei paini facute in aparatul de facut paine nu se compara deloc cu gustul celei din magazin. Masina de facut paine face o paine delicioasa. Toti care au mancat paine facuta de masina nostra de paine au fost incantati. E foarte pufoasa si consistenta.

Capacitatea aparatului: 1000G
Puteti sa faceti o paine de 1KG, cat o paine medie spre mare pe care o puteti lua de la magazin.

Puterea este de 610W
Consumul nu este chiar asa de mare, deoarece masina de facut paine nu consuma pe toata perioada procesului de facere a painii atat de mult. Doar in anumite momente se ajunge la acest consum.

Durata medie pentru a face o paine este de aproximativ 3 ore
Puteti sa si programati aparatul, sa decalati inceperea procesului cu un anumit numar de ore. Asa il puteti decala astfel incat sa aveti dimineata cand va treziti paine proaspata.

Curatarea si intretinerea masinii de facut paine
In ceea ce priveste curatarea si intretinerea aparatului, acestea se realizeaza foarte simplu, in cuva dupa ce se scoate paine nu ramane nimic.
Este suficient sa stergeti cuva cu un servet curat si gata, masina este pregatita pentru urmatoarea coacere.

Pizza, cozonac, gogosi si prajituri in masina de facut paine
Aparatul de facut paine este multifunctional. Puteti face o pizza delicioasa in masina de facut paine, un cozonac gustos si pufos, gogosi, dulceata si prajituri de multe feluri. Toate se pot face simplu si repede in aparatul vostru de facut paine. Cel mai mare fapt este ca nici nu se pot compara cu produsele din supermarket in ceea ce priveste sanatatea produselor facute. La sfarsitul articolului vor fi niste retete delicioase, cu poze detaliate.

Programele masinii de facut paine Moulinex OW2000
Masina de paine Moulinex OW2000 are 12 programe dupa cum urmeaza:
1 - paine alba de baza - permite efectuarea majoritatii retetelor de paine care utilizeaza faina
2 - paine alba de baza rapida
3 - paine frantuzeasca
4 - paine integrala
5 - paine integrala rapida
6 - paine dulce
7 - paine dulce rapida
8 - paine alba foarte rapida
9 - prajituri
10 - dulceata - prepara automat dulceata in cuva
11 - aluat cu drojdie - nu coace, corespunde unui program de framantare si de crestere pentr toate aluaturile cu drojdie.
12 - painica

Programul 11 il puteti folosi pentru a face aluat pentru pizza.
Programul 12:
- permite numai coacere intre 10 si 60 de minute.Il puteti folosi in asociere cu programul 11 (aluat cu drojdie).
- il puteti folosi pentru a reincalzi sau a face crocante painile deja coapte
- deasmenea se poate folosi pentru a termina coacerea dupa o pana de curent in timpul coacerii.

Retete pentru masina de facut paine
Cateva retete pentru masina de facut paine, cu poze detaliate gasiti la link-urile de mai jos.
Paine cu lapte


Cozona gustos si pufos in masina de facut paine

Din punctul meu de vedere este cadoul de Craciun ideal pentru sotie sau mama. Intreaga familie va fi fericita cand va avea in fiecare zi paine proaspata si gustoasa facuta in casa. Eu i-am facut cadou sotiei o masina de facut paine si fost cu adevarat unul reusite cadouri pe care i le-am facut.

Masina de facut paine o puteti lua de aici.

4 comentarii:

Cu ajutorul acestei masini nu mai consumi toti aditivii pe care ii are painea din comert. Insa problema pe care aparent, nimeni nu o mai cunoaste este TEFLONUL. Materialul din care este facuta cuva este extrem de nociv si faptul ca ingredientele stau acolo 3 ore inseamna ca produsul finit va fi incarcat cu ceea ce emana teflonul.
Oricum ar fi, e un prim pas catre sanatate aceasta masina. Al doilea pas e sa-ti construiesti un cuptor pe vatra :).

Sunt de acord cu Ovidiu, un cuptor pe vatra este incomparabil mai sanatos. Cu toate acestea si eu mi-am luat masina de paine, chiar modelul asta asa, ca alternativa la painea prea pufoasa si prea plina cu aditivi de pe piata. Nu spun ca toata painea de pe piata e plina cu aditivi si pufoasa, eu am gasit de exemplu o brutarie unde painea e foarte ok, nu are aditivi si are consistenta painii de casa, numai ca de multe ori nu reuseam sa ajung la aceea brutarie si luam paine de la abc-ul de jos. Acuma ca am masinuta, in weekend fac paine si uneori si cozonac. Sa stiti ca iese foarte bine cozonacul , aluatul mi-l framanta si mi-l dospeste masina si eu doar in umplu cu nuca si stafide de exemplu, si il pun in cuptor. Dupa parerea mea masina de paine merita banii.

Ajutor!!! Am o problema cu painea care se face in acest aparat... Nu stiu din ce motiv dar nu se mai "leaga" aluatul si painea e tot cocoloase coapte. Ce nu fac bine???? Rog radpuns !!!! Ms

sinteti pe monitorul meu cu stima si respect va informez ca preturile practicate de dvs sint nu piperate sint extrem de mari fata de alte magazine ce au acelasi rol ca dvs este peste puterile celui de rind sa cumpere produse din patrimoniul dvs acum nu stiu la ce talie de oameni va referiti cu vinzarile poate la oameni de bani gata daca e asa numai faceti poblic pentru toata lumea si pastrati interesele pentru oameni de bani de a gata si luatile banii cu sistemul ce stiti mai bine sa semnati si e simplu banii sa i dati acolo merge ca asa procedeaza si ei din pix ese mii si milioane de euro succes

Trimiteți un comentariu