Sustinut de

Cel mai bun espressor de cafea pentru cafea ultra-rapida: Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006


Cel mai bun espressor de cafea pentru cafea ultra-rapida: Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006


Cadou de Craciun
In topul cadourilor de Craciun de anul acesta, espressorul de cafea se afla foarte aproape de varful topului. Daca sunteti indecisi ce cadou de Craciun sa cumparati, espressorul de cafea Krups Dolce Gusto Piccolo este un cadou de Craciun perfect.

Pentru ca in dimineata de Craciun sa savurati alaturi de cei dragi o cafea buna, usor de preparat aveti nevoie doar de acest espressor si de capsulele de la Nestle.

Cafea ultra-rapida
De ce este cel mai bun espressor pentru cafea ultra-rapida?
Trebuie doar sa umpleti recipientul pentru apa si sa alegeti una din capsulele de cafea sau ciocolata pe care Nestle vi le pune la dispozitie, sa montati capsula in aparat si cafeaua va fi gata imediat.

Usurinta in folosire
Avantajul major al acestui espressor fata de alte espressoare aflate in acest moment pe piata este faptul ca aroma cafelei se pastreaza foarte bine, dumneavoastra nu trebuie sa intrati in contact cu cafeaua.
La o cafea obisnuita, la fiecare utilizare cafeaua se aeriseste. In acest fel aroma acestuia se diminueaza.
Capsulele de la Nestle sunt sigilate, pastrand astfel intacta aroma cafelei.

Pe langa acesta avantaj, deoarece fiecare capsula de la Nestle contine cantitatea necesara pentru o cafea aromata dumneavoastra nu trebuie sa calculati cantitatea necesara unei cafele, munca voastra fiind cu mult usurata.

Capacitate: 0.6L
Cu acest espressor puteti sa faceti cafea in cantitate de 0.6 L

Arome deosebite
Puteti alege din 7 arome delicioase: Espresso, Espresso intenso, Latte macchiato, Cortado, Cappuccino, Chococino si cafe lungo.

Dezavantaje:
Pretul unei cafele facute cu acest aparat este mai mare decat cel al unei cafele facut de un espressor normal. Acest lucru este datorat capsulelor Nescafe Dolce Gusto, care sunt scumpe. Dezvantajul major este cel ca esti dependent de capsule, nu poti sa faci cafea altfel. Asta este pretul pentru o cafea ultra-rapida!



Espressorul de cafea il puteti cumpar de aici


2 comentarii:

Trimiteți un comentariu