Sustinut de

Cel mai bun tv LED de 81 cm LG 32LE4500


Cel mai bun tv LED de 81 cm LG 32LE4500

Care este cel mai bun tv LED de 81 cm?

Am raspuns intr-un alt post la intrebarea care este cel mai bun tv lcd de 81 de cm.

Emag a avut o oferta foarte buna la un televizor, insa stocul a fost epuizat.
In aceste conditii e clar care e cel mai bun LCD: LG LD350.


Pentru ca in domeniul LCD-urilor cam stiu care sunt preturile si cele mai bune oferte eram foarte curios care sunt cele mai bune oferte pentru un tv LED.

Cel mai bun Televizor LED 81 cm: LG 32LE4500

Avantaje:

Tehnologia LED:
LCD-urile au fost depasite din punct de vedere tehnologide de LED-uri. Din pacate pretul lor este inca un pic cam mare si trebuie sa scoateti mai multi bani din buzunar pentru televizoarele LED.
Claritatea imaginilor redate de televizoarele LED sunt clar superioare fata de LCD. Culorile sunt mai vii si mai naturale.
Televizoare subtiri: ati crezut ca televizoarele LCD sunt subtiri? N-ati vazut un televizor LED. Sunt incredibil de subitiri. Spatiul ocupat este si mai mic.
Consum redus de curent: Daca nu erau destule avantaje pana acum pentru televizoarele LED, mai exista unul: consumul unui tv LED este cu pana la 40% mai mic decat al unui tv LCD.


Rezolutie FULL HD:
Cea mai buna rezolutie: 1920x1080. Cu ea puteti sa vedeti la claritatea cea mai ridicata cele mai noi filme, seriale. Puteti sa va uitati de pe un BluRay, de pe calculator si veti ramane incantati de claritatea si calitatea imaginii.

Dimensiune mare: 81 cm
Am ales cel mai bun LED de 81 cm. Cum am mai spus si in alte articole aceasta e dimensiunea clasica pentru living-uri si probabil ca cei mai multi va doriti un LED de 81 de cm.

Redare filme, video, poze prin USB de pe stick sau hard extern
Puteti sa vedeti filme DivX, MKV (filme HD) fara a conecta calculatorul sau alt dispozitiv multimedia la televizor. Trebuie doar sa puneti filmul de pe un stick USB sau pe un hard disk extern!

Conectivitate deosebita: 4 HDMI
Puteti avea conectate 4 dispozitive prin HDMI pe care sa le schimbati din meniul televizorului. conectati pc-ul, dvd player-ul, BluRay player-ul, consola Playstation in acelasi timp!

Daca nu as avea deja un televizor lcd televizorul LED 32LE4500 ar fi alegerea mea!
Pretul este mic pentru un televizor LED.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu