Sustinut de

Cel mai bun Laptop Asus X54C-SX161D Review



Cel mai bun Laptop Asus X54C-SX161D





Asus X54C SX161D este un laptop pentru oamenii de rand care nu au nevoie de un laptop pentru a inlocui sistemul desktop de acasa.
Modelul X54C SX161D de la ASUS este, de asemenea, un laptop simplu, ieftin si proiectat pentru portabilitate, utilizare office, multimedia si alte activitati simple care nu implica performate mari.
La prima vedere veţi descoperi că, deşi preţul nu este foarte mare, acesta este bine realizat. Se poate remarca faptul că are carcasa realizată dintr-un material rezistent şi finisaje de calitate.

Performante:

Procesorul Laptop-ului Asus X54C-SX161D este un Intel® Celeron® Dual Core B815 cu o frecventa de 1600 MHz si o memorie cache de 2048 KB. Faptul ca procesorul acestui laptop este un procesor Intel, este un mare plus la aceasta categorie de pret pentru ca majoritatea laptop-urilor din aceasta categorie au procesoare AMD.




Placa Video

La capitolul placa video era de asteptat ca nu va avea o placa video dedicata, deoarece acest laptop nu este facut pentru jocuri. Producatorii placii video sunt tot cei de la Intel si vorbim de seria Intel HD Graphics .

Memoria RAM

Memoria RAM de care dispune Laptopul Asus X54C-SX161D este 2 GB de tip DDR3 si lucreaza la o frecventa de 1333 MHz. Pentru inceput este suficient, dar daca te gandesti sa iti instalezi mai multe programe si programe multimedia care necesita memorie RAM, iti recomand sa faci un upgrade care sa creasca performantele si in momentul in care creste rapiditatea creste si autonomia bateriei .

Hard Disk

Hard Disk-ul din laptopul ASUS X54C-SX161D este de 500 GB, SATA, 5400 rpm. La categoria aceasta de pret si la segmentul de piata la care se adreseaza, dupa parerea mea, este mai mult decat suficient. Sincer eu ma asteptam la un maxim 320 GB, un utilizator de rand nu cred ca are nevoie de un spatiu de stocare mai mare.

Display

ASUS X54C-SX161D ofera o experienta captivanta multimedia de inalta definitie prin intermediul display-ului cu LED-uri si difuzoarelor Altec Lansing ®. Display-ul este un display standard de 15,6 inchi cu o rezolutie de 1366 x 768

ASUS X54C-SX161D vine echipat cu DVD RW, Difuzoare integrate, Camera WEB de 0.3 MP, Cititor de carduri 2 in 1,1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0 ce permite transferul de date de pana la 10 ori mai rapid decat un USB 2.0 normal, 1 iesire audio, 1 iesire VGA, 1 iesire HDMI, 1 iesire RJ-45, 1 microfon, Wireless 802.11 b/g/n, Baterie Li Ion cu 4 celule, Sistem de operare pre-instalat: Free DOS.

Si acum sa vorbim despre tehnologiile integrate in ASUS X54C-SX161D


Tehnologia IceCool

Tehnologia IceCool face ca experienta PC sa fie racoroasa si confortabila chiar si in timpul sesiunilor lungi de computing. Design-ul special al placii de baza cu laturi duble are componentele asezate in partea de jos si departe de utilizator. in combinatie cu heat-pipe-urile si ventilatoarele, palm rest-ul si suprafata de tastare raman reci.


Tehnologia Palm Proof
Touchpad-ul inteligent distinge diferenta dintre contactul cu palma si cel cu degetul pentru a preveni miscarea cursorului in timpul tastarii.

Mai rapid

USB 3.0 este acum inclus pentru ca notebook-ul sa poata atinge viteze de transfer de zece ori mai mari decat in cazul USB 2.0, prin urmare toate fisierele tale si continutul pot fi manevrate in interese personale. Spune adio asteptarii frustrante, chiar si un film Blu-ray de 25 GB este procesat in 70 de secunde.


Black Friday

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu