Sustinut de

Cel mai bun Aparat de tuns corporal Philips BG2024

Cel mai bun Aparat de tuns corporal Philips BG2024



Aparatul de tuns corporal Philips BG2024/15 este un aparat de tuns care este foarte usor de folosit in orice zona a corpului si care ofera rezultate extraordinare.
Philips BG2024/15 este un aparat foarte eficient si practic, poate fi folosit cu usurinta si in timpul dusului, pentru a economisi timp. 


Aparatul de tuns corporal Philips BG2024/15 datorita foliei si varfurilor perlate patentate ale acestiu aparat de tuns hipoalergenic, sunt prevenite iritatiile nedorite ale pielii.Curatarea nu necesita produse speciale, se poate clati  pur si sumplu sub jetul de apa.

Pentru mai multa precizie in timpul tunderii se poate folosi pieptenul cu setarea de 5mm.Tunderea si redarea se realizeaza la cel mai ridicat grad de confort, atat pe zonele senibile precum axila si zona inghinala, cat si pe piept, abdomen, spate si umeri.




Led-ul Aparatuli de tuns corporal Philips BG2024/15 informeaza despre starea bateriei si va avertizeaza inainte cu 10 minute de descarcarea aparatului, prin schimbare culorii din verde in portocaliu intermintent. Odata incarcata bateria permite utilizarea de pana la 50 de minute, iar reincarcarea se realizeaza in aproximativ 8 ore.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu