Sustinut de

Cea mai buna tableta (Ghid de cumparaturi pentru craciun)

Cum sa iti alegi Cea mai buna Tableta pentru tine ?

Daca alegerea unei tablete era usoara pana acum, in ultima vreme au aparut o gramada de modele care ne fac alegerea tabletei potrivite destul de grea. Echipa cel mai bun vine in ajutorul vostru si va sugereaza cea mai buna tableta in functie de necesitatile voastre. 


Cea mai buna tableta 2012. Apple iPad 4



Fara orice urma de indoiala cea mai buna tableta din lume a anului 2012 este noua tableta de la Apple iPad 4. Cu toata competitia care a aparut pe piata iPad-ul ramane cea mai buna tableta de 9,7 inch. Punctele forte ale iPad-ului sunt puterea de procesare, ecosistemul Apple cu foarte multe aplicatii optimizate pentru tableta  si display-ul Retina care are o rezolutie si o calitate excelenta. Noul model vine cu un port lightning si este o alegere excelenta atat pentru tineri cat si pentru persoanele mai in varsta care vor sa navigheze pe internet si sa asculte muzica. 
Apple iPad 4 este o tableta premium pentru care trebuie sa platiti un pret ca atare insa nu veti fi dezamagit de ea. 


Review detaliat Apple iPad 4




Cea mai buna tableta portabila. Apple iPad Mini

Cea mai noua aparitie de la Apple tableta iPad mini este cea mai buna tableta portabila fiind ajutata de dimensiunea si greutatea ei, avand un display de 7,9 inch. Cu toate ca nu are retina display sau un procesor la fel de rapid ca al fratelui mai mare iPad 4, iPad mini este o tableta mult mai accesibila ca pret, avand un raport calitate pret foarte bun. 







Cea mai buna tableta Android. Nexus 7 



Tableta Nexus 7 este fara indoiala cea mai buna tableta android. Cu toate ca google inca nu poate sa concureze cu ecosistemul Apple, pretul scazut al tabletei nexus 7 o face foarte atractiva. Pe langa aceasta ecranul sau foarte bun cu o rezolutie mai mare decat iPad mini-ului, integrarea foarte buna cu serviciile google si update-urile la zi precum android 4.2, sunt niste avantaje care va pot convinge sa cumparati tableta. Sa nu uitam ca puteti cumpara un nexus 7 3G la un pret mai mic decat al iPad mini-ului.





Cea mai buna tableta ieftina. E-Boda Essential A200

Traind in vremuri de criza orice ban conteaza si de aceea am adaugat si aceasta categorie cea mai buna tableta ieftina. Tableta este cea mai buna tableta sub 500 de ron  si este perfecta pentru cei care doresc sa navigheze pe internet, sa vizioneze filme ( chiar si flash de pe v-play ), tableta este de asemenea perfecta pentru a asculta muzica. Printre punctele forte se numara si design-ul ecranul fiind de sticla iar spatele fiind metalic. Cu toate ca este o tableta ieftina ea se misca fluid fata de alte tablete din aceeasi gama. Aceasta tableta ar putea fi declarata chiar si cea mai buna tableta pentru copii si chiar si titlul de cea mai buna tableta sub 400 ron.   




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu