Sustinut de

Cea mai buna Camera Foto (Ghid de cumparaturi pentru Craciun)

Cum sa iti alegi Cea mai buna Camera Foto pentru tine ?

Camerele foto digitale sunt printre cele mai populare cadouri pe care le puteti face de Craciun. In ziua de azi fiind foarte multe modele de camere foto digitale venim in ajutorul vostru cu recomandari pentru fiecare categorie, avem recomandari pentru camere foto digitale compacte, camere foto digitale la preturi mici, iar pentru profesionisti camere foto DSLR.

Cea mai buna Camera Foto sub 500 Ron: Nikon COOLPIX S6300

Pro: Camera foto Nikon COOLPIX S6300 este o camera usoara, de dimensiuni mici cu un unghi lard de acoperire si zoom optic 10x. 

Contra: Autofocus-ul are cateodata probleme iar autonomia bateriei nu este foarte mare 

Concluzie: Camera foto Nikon COOLPIX S6300  este clasata pe primul loc in categoria camerelor foto sub 500 ron  datorita reducerii de 400 Ron 


Cea mai buna camera foto digitala compacta:Canon Powershot SX260HS

Pro: Camera foto digitala Canon Powershot SX260HS  are moduri de fotografiat pentru orice tip de fotograf de la moduri simple pana la cele mai avansate. Pe langa acestea are o lentila cu zoom optic 20x si cu o stabilizare a imaginii foarte buna. Calitatea fotografiilor si a filmarilor este foarte buna la aceasta camera foto compacta cu mega zoom.

Contra: Meniurile si controalele nu sunt foarte prietenoase, autonomia bateriei scazuta

Concluzie: Camera foto digitala Canon Powershot SX260HS s-a clasat pe locul 1 in segmentul camere foto digitale compacte avand o calitate excelenta a fotografiilor, filmarilor si al zoom-ului peste media aparatelor foto compacte. 


Cea mai buna camera foto DSLR Canon EOS 650D


Pro: Camera foto DSLR Canon EOS 650D are o calitate excelenta a pozelor si videourilor plus o calitate mai buna in Live View Shooting fata de EOS 600D

Contra: Facilitatile care nu sunt foarte multe si pozele facute la ISO mare sunt mai slabe decat cele facute cu EOS 600D.

Concluzie: O camera foto DSLR foarte buna care vine insotita de un obiectiv EF-S 18-55mm IS si merita recomandarea noastra din plin ca fiind cea mai buna camera foto DSLR 



Cea mai buna camera foto Mirrorless: Sony Nex-5R

In ultimii ani a aparut un nou segment de camere foto digitale care se lauda ca ofera o calitate a imaginilor si filmarii video ce rivalizeaza cu camerele foto DSLR, in plus aceasta categorie de camere foto are si posibilitatea schimbarii obiectivelor. In aceasta categorie Camera foto Mirrorless Sony Nex-5R iese in evidenta prin capacitatea de a schimba obiectivel, adaugarea unor microfoane externe si blitz extern. Inca nu au ajuns la calitatea camerelor foto DSLR insa pentru fotografi incepatori este mai mult ca suficienta. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu