Sustinut de

Cel mai bun Televizor LED LG 32LS5600 FullHD

Cel mai bun Televizor LED LG 32LS5600 FullHD



Televizorul LED LG 32LS5600 este un televizor pe care il regasim in majoritatea topurilor de vanzari tocmai din cauza calitatii, fiabilitatii si nu in ultimul rand al pretului foarte atractiv si accesibil oricariu buzunar.
 Specificatii tehnice 

Televizorul LED LG 32LS5600 este un televizor LED cu diagonala de 81cm si rezolutie de 1920x1080p, imaginile afisate sunt foarte clare si datoriata ratei foarte bune de contrast culorile sunt foarte vii.
La capitolul sunet produsul se lauda cu un sunet surround  datorita celor doua incinte acustice de 10W care fac o treaba foarte buna. Din pacate nu suporta formatul DTS si daca vreti sa urmariti filme in format mkv trebuie sa le convertiti pe partea audio pentru a putea fi redate. 

Televizorul LED LG 32LS560 are o tehnologie numita Motion Clarity Index care este special creata pentru a elimina blur-ul la imaginile care se deruleaza cu o viteza foarte mare si din fericire reuseste foarte bine acest lucru. 

Televizorul LED LG 32LS560 dispune si de o functie Clear Voice care amplifica vocea in functie de zgomotul din fundal pentru a nu avea probleme la intelegerea emisiunilor, si de Quick View pentru a previzualiza ce este pe alte posturi fara a pierde ptogramul favorit. 


Televizorul LED LG 32LS560 este un televizor care consuma o cantitate foarte mica de energie electrica, consumand 53W datorita unei tehnologii numite Smart Energy Saving Plus care  scade consumul prin reglarea automata a intensitatii culorilor in functie de luminozitatea incaperii. 

Televizorul LED LG 32LS560 are un player multimedia integrat care usureaza foarte mult redarea de filme direct de pe mediile externe de stocare, are integrat si un tuner digital DVB-C, DVB-T si rada formate video PAL si SECAM.

Proturile de care dispune televizorul LED LG 32LS560 sunt: 
-3 porturi HDMI
-port USB 2.0 
-intrare PC
-SCART
-RJ45
-Jack 3.5mm



Pareri Pro si Contra

Pro: pret acceptabil, reda filme de pe USB

Contra: nu este un televizor 3D Ready

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu