Sustinut de

Cea mai buna Combina frigorifica Samsung RL40PGIH1

Cea mai buna Combina frigorifica Samsung RL40PGIH1




Combina frigorifica Samsung RL40PGIH1 este un aparat frigorific de varf care se bucura de mai multe functii si de o capacitate de incarcare de aproape 300 litri, asadar potrivit pentru familiile intre 2 si 4 persoane. Modelul RL40PGIH1 vine cu functii no frost, usa din inox, sistem multiflow, clasa de eficienta A+, deci este vorba despre o izolatie din ciclopentan care nu o veti gasi la multe modele in acest buget.

Specificatii tehnice

Combina frigorifica Samsung RL40PGIH1, vine cu o capacitate de incarcare de 298 litri, volum total de 325 litri, iar frigiderul are o capacitate de incarcare de 213 litri iar congelatorul 85 litri. Inaltimea aparatului frigorific este destul de mare, are 188 cm iar pe laterale latimea de 60 cm si adancimea de 68.5 centimetri. Samsung RL40PGIH1 se bucura de un design foarte reusit, usa fiind din inox, are un afisaj cu LED care indica starea aparatului si de asemenea vine cu sistem de avertizare daca uiti usa deschisa si dozator de apa.
Combina frigorifica Samsung RL40PGIH1 este extrem de eleganta, liniile sunt simetrice, destul de patratoase insa reflexiile inoxului ii dau o nota aparte. Frumoase sunt si manerele de deschidere, care au bara circulara iar deschiderea este foarte usoara.

Combina figorifica Samsung RL40PGIH1 vine cu 4 rafturi din sticla securizata, pentru un plus de igiena, si de asemenea are un compartiment generos pentru legume fructe. Plus cel mai mare este sistemul no frost si mai ales faptul ca are sistem multiflow, adica racirea frigiderului se face uniform in toata unitatea frigorifica, aerul circula in interior pentru pastrarea mai buna a prospetimii alimentelor timp indelungat. Mai trebuie mentionat ca rafturile sunt ajustabile pe inaltime, fiecare nivel avand doua posibilitati de reglare, asigurand o flexibilitate buna in functie de necesitatile fiecarei familii.
Usa frigiderului Samsung RL40PGIH1 are 5 suporturi, una pentr flacoane mari si 3 pentru borcane. De asemenea avem suport dedicat pentru branzeturi si oua, suport acoperit iar frigiderul are si un dispencer de apa, util mai ales in verile calduroase pentru a pune sticla de apa inauntru ci mai degraba sa avem mereu apa rece la temperatura constanta.
Iluminarea interioara are la baza led-uri, ceea ce pe langa o lumina mai puternica asigura si lumina asa zis de tip “rece” care nu afecteaza echilibrul termic al aparatului frigorific.
Congelatorul Samsung RL40PGIH1 si el se bucura de functia no frost, ceea ce inseamna ca o data pus in functiune, acest aparat nu trebuie dezghetat niciodata, desi noi recomandam si in acest caz o igienizare periodica. Sistemul no frost inseamna ca nu se depunde gheata pe peretii si in cele 3 compartimente generoase ale congelatorului de capacitate medie, 85 litri.
Pareri Pro si Contra 
Pro:-are dozator pentru apa rece
-finisaje pe inox
-clasa energetica A+ 
-control electronic in partea exterioara 

Contra: - nu are filtru antibacterian

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu