Sustinut de

Cel mai bun Televizor LED 3D LG 55LM620S



Cel mai bun Televizor LED 3D  LG 55LM620S 


Televizorul LED 3D  LG 55LM620S este un televizor care are o diagonală cu mărime peste medie de circa 140 centimetri. LG 55LM620S are niste caracteristici fără concurență. Fără discuție 55LM620S este un televizor premium care va fi mult timp în centrul atenției. Designul e unul caracteristic seriei LM620S și în opinia multora arată foarte bine față de televizoarele de la concurență cum ar fi Samsung, Sony, Sharp etc.




Specificatii tehnice

 Ecranul e unul superb si datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli filmele se vor vedea foarte clar, însă aveți nevoie de filme Blu-ray pentru a testa claritatea acestui TV. Pentru a vedea filme 3D aveți nevoie și de minim o pereche de ochelari 3D și nu sunt prea scumpi dacă vreți să luați mai mulți.Caracteristicile modelului LG 55LM620S sunt aceleași ca ale oricărui al model din seria LM620S și sunt foarte multe încât nu le pot enumera pe toate. Caracteristicile sale vă vor face să redescoperiți televizorul sau mai bine spus să savurați mai bine calanele TV pe care le urmăriți. Unul dintre cele mai importante caracteristici este ecranul său care are o diaonală de 140 centimetri cu aproxiamție. Acest ecran de 55 inci e unul dintre cele mai mari existentepe piață și spre surprinderea multora nu consumă deloc mult curent și asta se datorează în principal faptului că e realizat cu ajutorul ledurilor.
De asemenea, modulul de 3D poate fi reglat in diferite nivele de adancime, pentru un realism accentuat. Personal as recomanda adancime mica a efectului 3D in cazul in care urmariti astfel programele TV si la mai mare atunci cand continutul este din “productie” special pe 3D.  Pe langa reglarea adancimii in 3D se poate regla si unghiul de vizionare cu o diferenta de +/- 10 grade inclinatie, extrem de util daca pui televizorul intr-un loc mai inalt si nu ii poti regla unghiurile.Frecventa de afisare a imaginii in modul nativ este foarte clara – 100 Hz, iar in modul 3D prin accelaratoarele grafice incorporate ajunge simulat pana la 400 Hz, o imagine astfel foarte clara chiar si in modul actiune 3D, efectul de ghostind fiind inexistent.
Televizorul LG 55LM620S in general are aceleasi specificatii pe partea audio ca si restul modelelor, fiind dotat cu doua boxe stereo a cate 10 W RMS, certificate Dolby si cu sistem de redare Infinite Surround. Este mai mult decenta calitatea sunetului, nu simti neaparata nevoie de un sistem audio dedicat doar daca esti foarte pretentios in materie de calitate a sunetului.



Păreri pro și contra

 Acest 55LM620S are multe puncte forte printre care se numără ecranul LED cu suport 3D și cu o dimensiune de 140 cm. Consumul de curent e unul mic și asta se datorează tehnologiei ecranelor LED. Nici greutatea aparatului nu e la superlativ și din acestă cauză nu cred că o să aveți probleme în a monta aparatul pe un perete pentru a elibera mai mult spațiu într-o cameră. Poate ca minus ar fi prețul cam măricel, însă există multe bănci dispuse să vă împrumute.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu