Sustinut de

Cea mai buna Placa de indreptat parul Philips HP8310, 210 grade, LED, Ionizare, negru/mov



Cea mai buna Placa de indreptat parul Philips HP8310, 210 grade, LED, Ionizare, negru/mov

Am cumparat acum cateva spatamani placa de indreptat parul Philips HP8310 si inca din prima zi am fost foarte multumita de ea.

Este foarte draguta si subtire, si are un design tare simpatic, feminin, fiind decorata cu " floricele " mov.

Parti tehnice

Tehnic, placa de indreptat parul Philips HP8310 este profesionala, si indreapta parul foarte bine, intr-un timp scurt.


Are invelisul din ceramica, iar acest lucru este foarte important, pentru ca astfel protejeaza firul de par, nu il arde si indeparteaza electricitatea statica, mai ales ca ceramica este de calitate foarte buna, este fina si aluneca usor pe par, oferind stralucire.

Pe langa invelisul ceramic, placa de indreptat parul Philips HP8310 are o functie de ionizare, care iarasi este foarte importanta pentru ingrijirea parului, avand efect anti static si contribuind la stralucirea si indrepratea perfecta la parului.

Folosesc placa de indreptat parul Philips HP8310 o data la 2 zile, pentru ca parul ramane drept si aranjat si nu este nevoie sa il intind chiar in fiecare dimineata, desi parul meu este natural si putin cret.

Ceea ce imi place mult la placa de indreptat parul Philips HP8310 este faptul ca ajunge la o temperatura optima de folosire in mai putin de 30 secunde,iar maxima atinsa este de 210 grade si astfel pot indrepta parul mult mai repede.

Special la aceasta placa este faptul ca are o tensiune dubla, pentru a putea fi folosita oriunde in lume, aceasta functie fiind dedicata in special femeilor care calatoresc mult.

Ca si putine aparate de pe piata, placa de indreptat parul Philips HP8310 mai vine cu ceva nou: faptul ca are o functie de oprire automata, ce se activeaza dupa o ora, daca a fost uitata in priza, este bine-venita, pentru un plus de siguranta.

Cu un cablu lung de 1,8 m, placa de indreptat parul Philips HP8310 ofera o mai mare libertate de miscare, nu mai sunt nevoita sa ma chinui langa o priza ca sa ajung sa intind parul.

Pareri pro si contra

PRO:Se incalzeste repede, ceea se reduce timpul de utilizare.

Intinde parul usor, repede si bine, datorita invelisului ceramic si al tratamentului ionic.

Ingrijeste firul de par, nu il arde, nu il usuca.

ste practica si poate fi transportata usor, oriunde, pentru ca este mai mica decat alte placi.

Avand placile mai inguste, poate fi usor folosita si pentru ondularea parului.

Pentru comoditate, placile aparatului se pot bloca, pentru a putea fi depozitata mai usor.

CONRA:Din cauza placilor mai inguste, un dezavantaj ar fi ca se iau portiuni mai mici de par, pentru o indreptare perfecta.



Black Friday

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu