Sustinut de

Cea Mai Buna Tableta Allview Alldro 3 Speed Review

Cea Mai Buna Tableta Allview Alldro 3 Speed

Tableta Allview Alldro 3 Speed este o tableta sau cum ar numio multi dintre noi un gadget extrem de bun raportat la calitate/pret. Allview Alldro 3 Speed are un ecran de 9,7 inci cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, o capacitate de stocare de 16 gb, memorie RAM de 1GB DDR3, doua porturi usb si o autonomie a bateriei de aproape 8 ore.
 Tableta Allview Alldro 3 Speed parerea mea personala e ca arata foarte bine chiar mult mai bine decat multe alte tablete existente deja pe piata .Un plus pe care il are fata de alte tablete este redarea video 720p adica rezolutie HD ceea ce ne ofera o un grad ridicat de claritate al imaginii. 
IPS Display
Fiecare imagine este exceptionala. Bucura-te de imagini uimitor de clare si colorate datorita display-ului de 9,7" IPS HD. Indiferent de unghiul din care priveste ecranul, imaginile redate sunt clare si in cele mai naturale tonuri.

Pareri pro si contra 

Pro :
 - camera frontala 1.3 MP
 - camera spate de 5.0 MP (ca la iPad)
 - pret mic fata de alte tablete de la Samsung sau Asus ! 
 - sistemul de operare Android 4 
 - ecranul de 9.7" IPS HD (ca la iPad) cu rezolutie de 1024x768
 - citeste fisiere mkv, avi , flv, dat, vob, suporta streaming de 1080p si 720p.

Contra: - eu zic ca singurul lucru care ii lipseste Tabletei Allview Alldro 3 Speed si am putea spune ca este un minus la aceasta tableta ar fi un procesor dual core, dar la pretul foarte mic pe care il are Allview Alldro 3 Speed sincer nu ma asteptam la asemenea performante.

Concluzie 

 Tableta Allview Alldro 3 Speed eu zic ca este un model foarte ieftin si fiabil in acelas timp. La capitolul performante tableta are performante foarte bune, si cred ca este foarte utila, eficienta si ieftina si daca ne gandim ca este fabricata in romania putem spune ca ne-am intrecut pe noi insine prin aceasta tableta .




Black Friday

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu