Sustinut de

Cel mai bun monitor sub 10 milioane Samsung P2370HD, FULL HD, HDMI




Cel mai bun monitor cu TV Tuner sub 10 milioane - Samsung P2370 HD, FULL HD, HDMI, DVI





In cazul in care cautati cel mai bun monitor cu TV tuner incorporat sub 10 milioane Samsung P2370 HD este alegerea ideala.

Samsung face monitoare si televizoare de calitate foarte buna. Am avut si monitoare facute de LG, Acer, dar se vedea clar ca Samsung face cele mai bune monitoare. Calitatea la ele totdeauna primeaza si design-ul este unul deosebit.

De ce e cel mai bun monitor sub 10 milioane? E de dimensiune mare, calitatea imaginii e foarte buna, Full HD.
Are HDMI (putine sub 10 milioane au), TV tuner incorporat cu tuner DVB-C (se pot prinde canalele digitale si HD prin cablu). Eu prind prin RDS aproximativ 100 de canale digitale si cateva canale HD (PRO TV HD, TVR HD, ACASA HD, NATIONAL GEOGRAPHIC HD, ...).

Avantaje importante:
- dimensiune: 23 de inch
- rezolutie: FULL HD
- tuner tv DVB-C/T incorporat (puteti urmari toate canalele digitale prin cablu)
- contrast dinamic: 50.000:1
- Unghi Maxim Vizibilitate: 170 / 160 Grade
- Conectori: HDMI, DVI-D, VGA
- Boxe incoporate, Telecomanda inclusa


Dimensiune: 23 de inch
Este suficient de mare pentru a putea viziona si filme si in acelasi timp nu este prea mare pentru a fi folosit ca monitor de birou. Monitoarele de dimensiuni mai mari nu ar putea fi folosite atat de bine pentru a fi folosite la birou. Distanta dintre ochi si ecran nu ar fi suficient de mare pentru dimensiunile monitorului.

Rezolutie
: FULL HD, 1920x1080
Va puteti bucura de filme la claritatea cea mai mare. Cautati filmele HD 1080 si nu veti regreta alegerea monitorului. La rezolutia de 1920x1080 vor incapea pe ecran mult mai multe, putand fi utilizat cu usurinta si la prelucrari grafice, Photoshop, Autocad.

Tip monitor: WIDE, 16:9
Toate monitoarele noi sunt wide. Ochiul uman surprinde mai multe pe latime, din acest motiv fiind mai bune monitoarele WIDE.

1 comentarii:

e un monitor bun, l-am luat de la emag acum 2 luni si suntem multumiti.

Trimiteți un comentariu